Kasvattajawebinaarit

6.11.2020

KASVATTAJAWEBINAARIT

Kennelliiton kasvattajatoimikunta järjestää marraskuussa kolme webinaaria kasvattajille. Luennoille ovat tervetulleita mukaan myös kaikki muut aiheista kiinnostuneet Kennelliiton jäsenet. Luennot ovat maksuttomia.

Ilmoittautuminen webinaareihin on nyt avattu. Jokaiseen webinaariin ilmoittaudutaan oman linkin kautta. Webinaarit järjestetään ti 17.11., to 26.11. ja ma 30.11.

Luennoista tehdään tallenteet, joten mukaan kannattaa ilmoittautua, vaikka luentoa ei ehtisikään kuunnella suorana.

Tutustu aiheisiin ja ilmoittaudu mukaan

Luennoista tehdään tallenteet, joten mukaan kannattaa ilmoittautua, vaikka luentoa ei ehtisikään kuunnella suorana. 

17.11. klo 18: Nartun ja uroksen astutuskäyttäytyminen, ELL Nina Mahlanen

Luennolla käsitellään koirien lisääntymiskäyttäytymistä ja hoivakäyttäytymistä ja sen merkitystä koiran koko loppuelämälle.

Luennoitsijasta:
Nina Mahlanen on valmistunut Eläinlääketieteellisestä Korkeakoulusta 1993 ja toiminut sen jälkeen monenlaisissa eläinlääkärin tehtävissä. Tällä hetkellä hän on Eläinklinikka Peninkulman omistajaeläinlääkäri ja tekee lisäksi päivystysvuoroja Eläinsairaala Aistissa.

Hän on kiinnostunut erityisesti koirien ja kissojen käytösongelmista, ihotaudeista sekä lisääntymisestä, joihin hän on kouluttautunut ulkomaisilla kursseilla (mm. EVSSAR, ESAVS, ESVD). Häntä kiinnostavat myös koirien perinnölliset sairaudet.

Nina Mahlanen kasvattaa käyttölinjaisia cockerspanieleita ja suomenpystykorvia. Hän toimii luottamustehtävissä muun muassa Suomen Kennelliitossa, Suomen Pystykorvajärjestössä ja Cockerspanielit ry:ssä.

Ilmoittautuminen 15.11. mennessätäällä.